Keresés
Böngészés
Infó
Gyűjtemények
Statisztikák
Feltöltés
Évek
Dokumentumok
JaDoX
>>
Rekord
Login Portlet
Elrejt
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Képmegjelenítő portlet
Kép megjelenítése
Ajánlás
Megjelenít:
Tamasi_Kinga_ert_DOI.pdf
Megjelenít:
TamasiK_ert.pdf
Megjelenít:
TamasiK_tez_hun.pdf
Mentés
Nyomtat
Megosztás
|
Dokumentum elérhetősége :
Cím:
Étkezési és növényi olajok lágyítóhatásának vizsgálata gumikeverékekben
Szerző:
Tamási Kinga
DOI:
10.14750/ME.2023.001
MTMT dokumentumazonosító :
33799936
Doktori iskola:
Miskolci Egyetem. Műszaki Anyagtudományi Kar. Kerpely Antal Anyagtudományok és technológiák Doktori Iskola
Megjelenési év:
2022
Nyelv:
magyar
A típus neve:
disszertáció
Témakör:
anyagtudományok, kohászat
Altémakör:
gumi és műanyagipar
Tárgyszó:
növényi olajok
lágyítás
kaucsuk
A formátum neve:
PDF dokumentum
Az adatrekord státusza:
feldolgozás alatt
Cím:
Étkezési és növényi olajok lágyítóhatásának vizsgálata gumikeverékekben
Szerző:
Tamási Kinga
DOI:
10.14750/ME.2023.001
MTMT dokumentumazonosító :
33799936
Doktori iskola:
Miskolci Egyetem. Műszaki Anyagtudományi Kar. Kerpely Antal Anyagtudományok és technológiák Doktori Iskola
Megjelenési év:
2022
Nyelv:
magyar
A típus neve:
disszertáció
Témakör:
anyagtudományok, kohászat
Altémakör:
gumi és műanyagipar
Tárgyszó:
növényi olajok
lágyítás
kaucsuk
A formátum neve:
PDF dokumentum
Az adatrekord státusza:
feldolgozás alatt
Metaadatséma:
PhD
Részletek megtekintése
Részletek elrejtése
Megtekintve:
629
FontResizer
Locale Selector
MediaLinkDisplay
A doktori iskola linkjei:
Tamasi_Kinga_ert_DOI.pdf:
TamasiK_ert.pdf:
TamasiK_tez_hun.pdf: